top of page

OUTLET

SHIMANO SERVICE CENTRE.png

Toer je regelmatig rond op de trekkingfiets voor verkenning van de mooiste streken? Gebruik je de e-bike vrijwel dagelijks voor het woon-werkverkeer? Of zit je wekelijks vele uren in de beugels van de racefiets?

Om het maximale uit je mountainbike, racefiets, cyclocrosser, gravelbike of e-bike te halen of maximale sportprestaties te leveren, is goed onderhoud belangrijk.

Als Shimano Service Center is De Velo-Droom de specialist in service en reparatie. Onze mensen zijn bekend met de nieuwste technologieën en trends. Zij geven jouw fiets de professionele aandacht die je zoekt.


Fietsservice van wereldklasse

Er is geen technologie waarvan onze medewerkers nog nooit hebben gehoord. Hoe we dat zo zeker durven te stellen? De monteurs uit de werkplaats en medewerkers in de winkel volgen regelmatig trainingen en cursussen, zowel online als op locatie. Deze voortdurende opleiding is een voorwaarde om Shimano Service Center te mogen zijn. Daaraan voldoen we graag. Want alleen met gekwalificeerd personeel kunnen we jou de uitstekende service bieden die je mag verwachten van een gecertificeerd Shimano Service Center. Om de kwaliteit te borgen, voert Shimano regelmatig controles uit.
 

Betrouwbare kwaliteit
Je bent ervan verzekerd dat je fiets piekfijn in orde is na een servicebeurt bij De Velo-Droom. Niet alleen vanwege de kennis van de meest innovatieve technieken, maar ook omdat we werken met originele onderdelen van Shimano die we ruim op voorraad hebben. Dat zorgt voor een soepele, betrouwbare werking van de fiets. Mocht er vóór, tijdens of na een fietsrit onverhoopt een probleem zijn, dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats. Die is voorzien van de meest moderne gereedschappen. Doe een beroep op ons vakmanschap en geniet maximaal van je fiets.

bottom of page